logo

Noi Suntem Partenerul Dumneavoastra Potrivit!

Va Stam La Dispozitie Cu Urmatoarele Servicii:

Comercializare profile si accesorii PVC
La Depozitul nostru situat in Slobozia in incinta A.M.P.A.S.A., pe soseaua Amarei nr.19 puteti gasi o gama variata de profile si accesorii PVC de cea mai buna calitate la un pret accesibil.Va asteptam!
Tamplarie PVC si Aluminiu
Executam si montam tamplarie cu profile din PVC marcile VIVA PLAST, TERRA PLAST si SALAMANDER cu 3,4,5,6 si 7 camere de izolatie.Gama ampla de culori, simpla sau imitatie lemn, cu forme inedite ce satisfac gusturile cele mai exigente.
Curbare Profile PVC
Noi suntem partenerul dumneavoastra pentru lucrari de termoformare. Indiferent de marca profilului, indiferent de forma, intr-un timp scurt si la un pret accesibil, stam la dispozitia persoanelor juridice ce doresc acest serviciu.
Constructii PVC
Inventivitatea romanilor este recunoscuta si de aceea venim in intampinarea tuturor proiectelor de natura unica si nu numai.Va stam la dispozitie pentru diferite proiecte de constructie din material PVC cum ar fi: sere, scari interioare, combine frigorifice, sisteme de rafturi, etc..
Rulouri exterioare si Obloane
Societatea noastra produce rulouri exterioare si obloane din aluminiu si PVC intr-o gama variata de culori.Prin achizitioanarea lor beneficiati de izolatie fonica, termica, protectie impotriva hotilor, va protejati ferestrele de intemperii si aveti un aspect estetic luxos si boem.
Compartimentari Spatii si Birouri
Dupa dorinta fiecaruia sau conform oricarui proiect de design interior putem realiza o serie de zone compartimentate destinate birourilor sau spatiilor comerciale, cu pereti despartitori, cu usi din sticla, cu usi antifoc, cu pereti din sticla, cu usi culisante, compartimentari cabine wc.
Usi Garaj Sectionale si Tip rulou
Usile de garaj sunt foarte practice, dau o nota aparte casei dumneavoastra crescandu-i valoarea, se foloseste eficient spatiul si confera o bariera eficienta in calea intemperiilor.
Usi interior si exterior
Realizam usi de interior si exterior, normale, glisante, batante, antifoc sau culisante, disponibile intr-o gama larga de culori si finisaje oferind spatiului in care sunt montate confort, siguranta, eleganta si intimitate.
Grilaje metalice antiefractie
Grilajele metalice reprezinta o modalitate eficienta de inchidere a spatiilor industriale si comerciale, asigurand totodata protectie antiefractie.Grilajele noastre sunt realizate din otel galvanizat.
Plase anti insecte Plisse sau tip Rulou
Plasele plisate sau de tip rulou sunt fabricate nu numai pentru a va feri de insecte obisnuite sau daunatoare, ci si pentru a aduce un plus estetic incaperilor.Acestea sunt disponibile intr-o gama vasta de tipuri, stiluri si culori.
Glafuri de ferestre interioare si exterioare
Glaful este un element esential pentru amenajarea locuintei tale, fiind util pentru protectia locuintei de intemperii.Noi va sta la dispozitie cu o gama foarte variata de culori pentru glaful dumneavoastra potrivit din material PVC si Aluminiu.
Debitare Sticla, Geamuri Ornamentale si Oglinzi
Societatea TERMOROM va sta la dispozitie cu geamuri termopan pentru ferestre si usi, oglinzi, sticla ornamentala, sticla variata pentru usi interior sau pentru alte scopuri.Deasemenea debitam si sablam sticla.Va asteptam pe la noi!

Noi, cei de la TERMOROM, oferim Consultanta si efectuam Revizii contra cost si pentru alte produse decat cele comercializate de noi.

                                                                           

Visele Dumneavoastra Devin Realitate!Firfirica Studio Design