logo

Alege Produsele Noastre si vei fi fericit!

Cateva Vorbe Despre Noi

Societatea Comerciala TERMOROM S.R.L.
Infiintata in anul 2001, compania Termorom produce tamplarie din PVC si Aluminiu cu geam termoizolant, fiind totodata importator si distribuitor de sisteme de profile Viva Plast, Teraplast, Firatpen, Salamander, feronerie si accesorii pentru productia tamplariei.Beneficiind de serii complete de profile (cu 3 si pana la 7 camere), albe si colorate putem raspunde astfel oricaror cerinte tehnice si estetice pe care un client modern le cere de la noi.De-a lungul timpului datorita unui bun raport calitate/pret am reusit sa ne impunem pe piata chiar si celor mai pretentiosi clienti, astfel ca societatea noastra a inregistrat o crestere constanta in acest segment de piata. In continuoare raspundem provocarilor ce vin prin argumente solide legate de calitate si printr-o atitudine de total respect fata de client, mediu si ecologie.Va asteptam pe la noi!

Recomandari Clienti

"Seriozitatea si profesionalismul de care au dat dovada pe tot parcursul contractului, unde s-au efectuat ferestrele, lada frigorifica si sistemul de raft din magazin, m-au facut sa recunosc si recomand competentele termorom.com in relatii comerciale cu alti parteneri."

Pricop Dumitru

Director Magazin

"Imi place cum a iesit casa cu ferestrele in nuanta de nuc.Am scapat acum si de zgomot.Sunt super...recomand cu caldura!"

Belu Elena

Casnica

"Acum un an am inlocuit geamurile la apartament si s-au comportat foarte bine. Acum am apelat tot la firma Termorom ca sa inchid si balconul. Am primit un pret bun pentru balcon cu profil VIVA PLAST cu 5 camere si dupa numai 5 zile l-au si montat. Multumesc."

Mariana Deaconu
Asistent Manager
Visele Dumneavoastra Devin Realitate!Firfirica Studio Design